Med avansert programvare på interne servere drifter vi automatiske tjenester som telefonoppringning, tale m/menyvalg og SMS. Ofte med brukergrensesnitt mot databaser og websider.

Siden oppstarten i 1994 og deretter flere tusen brukere, har vi fått innsikt i bransjen som vi ønsker å nyttiggjøre til det beste for våre brukere. 
Telefonvarsling har vært en suksess i flere år, og er blitt et produkt vi er stolte av. Vi betjener i dag flere av landets største redningsgrupper og mange andre krevende brukere både i det private næringsliv og i offentlige virksomheter. 

TeleMenys forretningsidé er å bygge tjenester som løser brukerens behov, på en så enkel måte som mulig.

En annen grunntanke vi har er å være helt uavhengig av leverandører slik at vi fritt kan forhandle fram de beste priser og betingelse. Som utviklere og tjenesteleverandører i mange år har vi bygget en bred kontaktflate og gjort mange erfaringer som vi gjerne deler med våre kunder.

Historien viser at vi også har lykkes med denne strategien, og at brukerne våre setter pris på tjenestene. Vi har flyttet inn i nye lokaler på Loesmoen i starten av 2016. Her har vi flere møterom, felles kantine og alle andre fasiliteter som forenkler planleggingsarbeidet mellom kunde/bruker og ansatte. 

Er det et behov du ønsker å drøfte, eller er du i området, så er du alltid velkommen innom. Kaffen er som regel klar og hvis ikke så løser vi det også :-)